Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων 2015-16

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟY

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας την μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης παράλληλα με την διαζώσης εκπαίδευση.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας το διάστημα 30.10.2015-15.12.2015 στο http://www.sportmanagement.uop.gr/masters/pmssm. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Άννα Κουρτεσοπούλου, Υπεύθυνη Γραμματείας του ΠΜΣ κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 –14:00, τηλέφωνο: 27310-89670, Φαξ: 27310-89656 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δελτίο τύπου ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ (5/11/2015)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλες επιτυχίες Ποδηλατικού ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας


Με νίκες, μετάλλια και θέσεις στο βάθρο άνοιξε ο Νοέμβριος  για τους αθλητές του Ποδηλατικού Α.Σ ΠΗΝΕΙΟΥ. Συγκεκριμένα στον αγώνα   ΜΤΒ που διεξήχθη στην Μαρμαρίνη στις 1/11, οι αθλητές του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:
 

  • Πολύζος Βασίλης 3ος στα Μίνι μικρά
  • Τζιμαγιώργη Εβελίνα 3η στα Μίνι μικρά Θηλυκά
  • Τσαγγαράς Κων/νος 4ος στα Μίνι μικρά
  • Δαλαβίκας Παναγιώτης 5ος στα Μίνι μεγάλα
  • Δαλαβίκας Κυριάκος 8ος στα Μίνι μικρά
  • Γρηγόρης Χαπίτας 8ος στα Μίνι μεγάλα
  • Κολέτας Παναγιώτης 2ος στους Παίδες
  • Πολύζος Ηρακλής 2ο στους Μάστερ
  • Βαλάσης Κών/νος 3ος στους Μάστερ

 

Το Δ/κό Συμβούλιο του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ συγχαίρει τους  αθλητές που συμμετείχαν και τους εύχεται καλή επιτυχία και στους επόμενους δύο αγώνες ΜΤΒ που θα ακολουθήσουν και θα διεξαχθούν στη Λάρισα. Ο Ποδηλατικός ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ διοργανώνει στις 15 Νοεμβρίου  αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο Δασάκι του Μεζούρλου Λάρισας για μικρές κατηγορίες αθλητών ποδηλασίας καθώς και  για μικρούς φίλους  ηλικίας 10-12 ετών και 13-15 ετών που αγαπούν το άθλημα και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους. Προσκαλούμε παιδιά- φίλους του ποδηλάτου, αυτών των ηλικιών,  να παρακολουθήσουν ή να συμμετέχουν  στον αγώνα που θα διεξαχθεί. Στους νικητές θα απονεμηθούν έπαθλα, διπλώματα και δώρα.
 

Να σημειώσουμε ότι στον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ λειτουργεί Σχολή Ποδηλασίας για αγόρια και κορίτσια άνω των 9 ετών έως 17 ετών που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα και τις συγκινήσεις που κρύβει. Οι προπονήσεις γίνονται σε ελεγχόμενους ασφαλείς δρόμους, στην άσφαλτο, αλλά και σε ανώμαλο οδόστρωμα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή  στις 3.00 με ραντεβού στο Α.Τ.Α. και για τους αρχάριους Δευτέρα και Πέμπτη στις 3.00 με ραντεβού στο Α.Τ.Α..
 

Πληροφορίες για ενημέρωση στα τηλέφωνο 6974024059, 6944255177.
Ενημερωθείτε για τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ από το site:www.podilatikospineios.gr
Προπονητές   Ευαγγέλου Εύη, Τσεσμετζίδου-Δαλαβίκα Δέσποινα.

Δελτίο τύπου για την Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης (5/10/2015)

Δελτίο τύπου

Με ανεπανάληπτη συμμετοχή διεξήχθη η Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που διοργάνωσε, σήμερα ο Δήμος Λαρισαίων και ειδικότερα η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον Σύλλογό μας Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Πηνειό.


Περισσότεροι από 2.500 μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν στις 10π.μ. στην Κεντρική Πλατεία όπου παράλληλα με την απόθεση των τροφίμων στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, διεξήχθησαν ποδηλατικές δεξιοτεχνίες και άλλες δράσεις από τις προπονήτριες του Ποδηλατικού Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΥ Ευαγγέλου Εύη και Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα. Η εκκίνηση της ποδηλατοδρομίας ξεκίνησε στις 11 π.μ.,οι ποδηλάτες διένυσαν απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων στην πόλη της Λάρισας και κατευθύνθηκαν μέσω των οδών Μανωλάκη, Γεωργιάδου, Αεροδρομίου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Λαγού, Κραννώνος, Θέτιδος για να καταλήξουν και πάλι στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης όπου ακολούθησε κλήρωση πλούσιων δώρων από το χορηγό ποδηλατικό κατάστημα "Δαλαβίκαςbikes".


O Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης μιλώντας στους συμμετέχοντες υποσχέθηκε άμεσα για την πόλη ένα σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων και πεζοδρόμων.
Στην ποδηλατοδρομία συμμετείχαν με χαρούμενη διάθεση μαθητές από όλα τα σχολεία της πόλης, σπουδαστές, οι φοιτητές, οικογένειες με μικρά παιδιά και άλλοι πολίτες για να συνδράμουν με τρόφιμα κυρίως πρώτης ανάγκης, αφού η οικονομική κρίση επιδεινώνει κάθε μέρα τη ζωή όλων μας και ιδιαίτερα των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων και προσθέτει δυστυχώς νέους φτωχοποιημένους δικαιούχους στις λίστες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.


Την διοργάνωση στήριξαν και τους ευχαριστούμε θερμά τα Επιμελητήρια ( Εμπορικό , Οικονομικό ), ο Σ.Θ.Ε.Β., ο Εμπορικός Σύλλογος, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, και τα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Τμήμα Ιατρικής, Τμήμα Βιοχημείας, Α Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας), τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της πόλης (Ράπτου, Καραβάνα, Μπακογιάννη και τα Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Δράκου).


Επίσης, την εκδήλωση εθελοντικά υποστηρίξαν το Ε.Κ.Α.Β., το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, το Κ.Ε.Θ.Ε.Α. , οι Ραδιοερασιτέχνες Λάρισας, οι Πρόσκοποι Λάρισας, η Ομάδα Διάσωσης, οι Ποδηλατικές Δράσεις «Μια Λωρίδα», οι Ποδηλάτες Λάρισας, ο Ποδηλατικός Γ.Σ. Λάρισας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Λάρισας.


Εμπορικοί χορηγοί της ποδηλατοδρομίας ήταν οι επιχειρήσεις: «Μέλισσα» ζυμαρικά, τα καταστήματα «Δαλαβίκαςbikes», τα νερά ΘΕΟΝΗ.


Την ηχητική υποστήριξη του αγώνα είχαν ο «Power fm 93.2» των αδερφών Μπαρμπούτη και τα ηχητικά «Ντούλας sound».
 

Την εκδήλωση περιφρούρησαν άψογα η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας με τη ομάδα Δίας.

Δελτίο τύπου ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ (19/10/2015)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
για τους αθλητές του Ποδηλατικού ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ


Με μετάλλια νίκες και διακρίσεις στέφθηκε ο  Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός  που συμμετείχε σε ποδηλατικούς αγώνες στη Θεσσαλία. Συγκεκριμένα   την Κυριακή  18-11 συμμετείχε  σε αγώνα ανάβασης έξω από το Μουζάκι Καρδίτσας  που τερματισμό είχε το βουνό Τυμπάκη στα 1500μ υψόμετρο. Οι αθλητές κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

1η η Τζημαγιώργη Παρασκευή στα Μίνι Μικρά Θηλυκά
2ος ο Κολέτας Παναγιώτης στους Παίδες
3ος ο Δαλαβίκας Παναγιώτης στα Μίνι Μεγάλα
4ος ο Πολύζος Βασίλειος στα Μίνι Μικρά
7ος ο Δαλαβίκας Κυριάκος στα Μίνι Μικρά

 

Το Σάββατο 10-11  στο  διασυλλογικό  αγώνα ανάβασης  που διεξήχθη στο Μεγαλβρυσο Λάρισας, οι αθλητές  του  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ  έκαναν ξανά πολύ  καλή εμφάνιση,  κερδίζοντας  θέσεις στο βάθρο των νικητών. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ζέλιου Λήδα   1η Γυναικών
Τζημαγιώργη  Παρασκευή   1η Μίνι  Μικρά Κορίτσια
Τσαγγαράς Κων/νος   4ος Μίνι Μικρά
Πολύζος Βασίλειος   7ος Μίνι Μικρά
Δαλαβίκας Κυριάκος   9ος Μίνι Μικρά
Δρόσος  Ερμής   6ος Μίνι Μεγάλα
Δαλαβίκας  Παναγιώτης   7ος Μίνι Μεγάλα
Κολέτας Παναγιώτης   8ος Παίδων
Καραδόντας Βασίλειος   7ος Ανδρών
Πολύζος Ηρακλής   4ος Μάστερ

Ο Ποδηλατικός ΑΣ Πηνειός συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους.
 

Να σημειώσουμε ότι στον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ λειτουργεί Σχολή Ποδηλασίας για αγόρια και κορίτσια άνω των 9 ετών που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα και τις συγκινήσεις που κρύβει. Στόχος της Σχολής είναι να αποκτήσουν τα παιδιά  τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις γύρω από το ποδήλατο και την τεχνική του καθώς και να μάθουν σωστή και υπεύθυνη οδική συμπεριφορά, που θα τους επιτρέψουν να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια.
 

Όσα αγόρια και κορίτσια ενδιαφέρονται για την ποδηλασία αγωνιστική και ερασιτεχνική, μπορούν να εγγραφούν στη Σχολή. Εγγραφές στο Σύλλογο γίνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι μικροί αθλητές  θα αγωνίζονται, αν το επιλέξουν, σε αγώνες δρόμου ή βουνού στις κατηγορίες μίνι, παμπαίδων -παγκορασίδων, παίδων- κορασίδων, εφήβων- νεανίδων. Οι προπονήσεις γίνονται σε ελεγχόμενους ασφαλείς δρόμους, στην άσφαλτο, αλλά και σε ανώμαλο οδόστρωμα κάθε Δευτέρα –Τετάρτη- Παρασκευή στις 3.00 με ραντεβού στο Α.Τ.Α. Τμήμα αρχαρίων κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 3.00 με ραντεβού στο Α.Τ.Α.
 

Πληροφορίες για ενημέρωση στα τηλέφωνα 6974024059, 6944255177.
Προπονητές Ευαγγέλλου Εύη, Τσεσμετζίδου-Δαλαβίκα Δέσποινα