1η Ανάβαση Προσηλίου - Άμφισσα (17/5/2015)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναβολή αγώνα επ΄αόριστον

"Σας ενημερώνουμε πως μετά το πέρας δηλώσεων συμμετοχής,επειδή σε καμία κατηγορία δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών (από αθλητές ή/και από ομάδες, με βάση το άρθρο 1.4.019 των Γενικών Κανονισμών της Ε.Ο.Π.) για να θεωρηθεί έγκυρος ο αγώνας, ο ποδηλατικός αγώνας με την ονομασία "1η Ανάβαση Προσηλίου" που θα διεξαγόταν την Κυριακή 17 Μαΐου,αναβάλλεται επ' αόριστον. 

Θα σταλεί έγκαιρα νέα προκήρυξη προς την Τ.Ε. της Ε.Ο.Π. και προς τα Σωματεία αναφορικά με νέα ημερομηνία διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα, σε ημέρα που δεν υπάρχουν ποδηλατικοί αγώνες ίδιων κατηγοριών στην ευρύτερη περιφέρεια. 

Λυπούμαστε αν προκαλέσαμε τυχόν αναστάτωση."

Τι: Δρόμος

Πότε: Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στις 10:30

Πού: Άμφισσα

Κατηγορίες: Παμπαίδες, Πανκορασίδες, Παίδες, Κορασίδες, Έφηβοι, Νεάνιδες, Άνδρες, Γυναίκες, Masters

Δηλώσεις συμμετοχής έως: Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η Τοπική Κοινότητα Προσηλίου,θα διαθέσει σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα "1η Ανάβαση Προσηλίου"καθώς και στους συνοδούς, κουπόνι για γεύμα σε κατάστημα που βρίσκεται εντός της πλατείας Ησαϊα!

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Προκήρυξη 1ης Ανάβασης   Προσηλίου.pdf)Προκήρυξη 1ης Ανάβασης Προσηλίου.pdf[Προκήρυξη αγώνα]721 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Χάρτης-διαδρομής-και-υψομετρικά.jpg)Χάρτης-διαδρομής-και-υψομετρικά.jpg[Χάρτης διαδρομής και υψομετρικά]62 kB