Αποτελέσματα 2ης Ανάβασης Ομπλού (1/11/2015)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία διοργανώθηκε ο διασυλλογικός
ΑΓΩΝΑΣ «2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΜΠΛΟΥ»

 


Ο Π.Ο. Πατρών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  διοργάνωσε την «2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΜΠΛΟΥ» διασυλλογικό αγώνα μεγάλων  κατηγοριών την Κυριακή 1-11-2015 και από ,ώρα 10.30 έως 12.00.

Διεξήχθησαν  αγώνες στις κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων – ΜΑΣΤΕΡ Α (30-39) – ΜΑΣΤΕΡ Β (40-49) ΜΑΣΤΕΡ Γ (50-59)  - ΜΑΣΤΕΡ Δ (60 και άνω) και ΟΠΕΝ (για αθλητές που δεν έχουν εκδώσει δελτίο αθλητικής ιδιότητας στο άθλημα της ποδηλασίας.

Συμμετείχαν τα σωματεία : Γ.Σ. Δύμης –  Π.Ο. Αιγίου Διαγόρας –  Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ – ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ – ΛΕΜΑΘ  και ο Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ. Συνολικά συμμετείχαν 76 αθλητές.

Η προεκκίνηση δόθηκε από τον Μόλο Αγ. Νικολάου  και η κανονική εκκίνηση μετά την Αχαΐα Κλάους στην διασταύρωση για Ομπλό. Ο τερματισμός έγινε στην διασταύρωση προς Ι.Μ.Ομπλού. Οι απονομές στους νικητές έγιναν στο Κεφαλόβρυσο.

Τιμή ήταν για τον Π.Ο.Πατρών η συμμετοχή στον αγώνα του ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΥ άνευ συναγωνισμού. Ο Π.Ο.Πατρών  βράβευσε τον Κανέλλο για την συμμετοχή του.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα σωματεία και τους αθλητές για την συμμετοχή τους καθώς επίσης το κατάστημα ποδηλάτων ΣΕΡΚΟΣ που  προσέφερε όλες τις αθλοθετήσεις. Επίσης όλους όσους από τον σύλλογο βοήθησαν για να διοργανωθεί και πάλι ο αγώνας στην υπέροχη αυτή τοποθεσία της περιοχής μας.

Τα πλήρη αποτελέσματα τα στέλνουμε συνημμένα. Οι χρόνοι αφορούν το κομμάτι της ανάβασης (7ΚΜ) από όπου εδόθη και η κανονική εκκίνηση.

Πάτρα 1-11-2015
Το γραφείο τύπου
Του Π.Ο.Πατρών

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.xls)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.xls[Αποτελέσματα αγώνα]32 kB