Αποτελέσματα - Σφακιά Extreme Trails Festival 2014

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ποδηλατικό διήμερο (20-21 Σεπτεμβρίου) στα Ασκύφου Σφακίων.

Περιελάμβανε ένα αγώνα κατάβασης (Downhill) και έναν αγώνα ορεινής ποδηλασίας (MTB-cross country).

Το Σάββατο έγινε ο γνωστός αγώνας κατάβασης, στη διαδρομή της Ταύρης-Ασκύφου, στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, σε μία άκρως απαιτητική και καθαρά τεχνική διαδρομή, με έντονο το στοιχείο του βράχου και της πέτρας.

Την Κυριακή για πρώτη φορά διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας cross country, που συγκέντρωσε 170 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.  Την ίδια μέρα διεξήχθη αγώνας για τα παιδιά της περιοχής και των γύρων χωριών, καθώς και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες με μικρά ποδήλατα.

Ηταν μια μοναδική εμπειρία για όλους τους ποδηλάτες που συμμετείχαν. Οι διαδρομές ήταν συναρπαστικές, σχεδιασμένες μέσα στην καταπληκτική και παρθένα ευρύτερη περιοχή των χωριών Ασκύφου και Ιμβρος.

Μετά την βράβευση των νικητών στην πλατεία, ακολούθησε ένα πλουσιοπάροχο κέρασμα από τον Πολιτιστικό σύλλογο του χωριού και το Δήμο Σφακίων.

 

Οι διοργανωτές ΤΑΛΩΣ ANEK LINES και ο Δήμος Σφακίων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους μεγάλους χορηγούς ANEK LINES και KASSIMATIS CYCLING ,τους χορηγούς του αγώνα : Find my thusday (ρουχισμός) , Χιωτάκης (κρουασάν) , Σαμαριά (νερά) , Skipper (σκάφοι) , Αγγελιουδάκης (γεωργικά εφόδια) , Ποδηλατοδρόμιο , Chania diving center , Natour Lab , Ευτυχία palace (κέντρο διασκέδασης) , Σαμαριά (παραδοσιακά κρητικά παξιμάδια) ,Ζωγραφάκης Μιχάλης (οδοντίατρος) , Νικολουδάκης Βαγγέλης (Κλειδαράς) , Φοίνικας (ξενοδοχείο – καφέ) , Φωταράς (εξατμίσεις – συνεργείο αυτοκινήτων) , Παπαδοκωνσταντάκης Ιωάννης (service αυτοκινήτων) , Καραντωνάκης Στέφανος (ανδρικές κομμώσεις) , ΦΟΡΈΑΣ διαχείρισης εθνικού δρυμού Σαμαριάς , Ιmage (επιγραφές) , Ν.Αγγελάκης και Σία Ο.Ε (διαφημιστικά είδη) όπως επίσης τον Πολιτιστικό σύλλογο Ασκύφου και το Μουσείο Σχολικής Ζωής Χανίων.

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (apotelesmata setf 2014.xls)apotelesmata setf 2014.xls[Αποτελέσματα αγώνα]36 kB